Vrijwilligers

Oproep Vrijwilligers

De HarderRun is alleen mogelijk door de inzet van vrijwilligers. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen om de Harder Run 2013 tot een groot succes te maken.

Wat doet een vrijwilliger van de Harder Run?

Tijdens de dag zelf, maar ook in de voorbereidingen of erna. Een paar taken waarvoor we altijd vrijwilligers kunnen gebruiken:

  • Verkeersregelaar
  • Op- en afbouw
  • Kledingdepot
  • Drinkposten
  • Uitreiken bij finish van medaille, sportdrank en tasje
  • Wegafzetten (ervoor zorgen dat het parcours verkeersvrij blijft)

De vrijwilligers zijn die dag afhankelijk van de werkzaamheden tussen 16 uur en 21uur aan het werk. Bij de op en afbouw wordt er eerder begonnen en later geeindigd.

Wat krijg je ervoor terug?

Op de dag zelf wordt voor een lunchpakket gezorgd. We sluiten de dag af met een gezellige borrel. Als vrijwilliger ben je daar van harte welkom. Kun je ervaringen uitwisselen of gewoon lekker bijkomen.

Maar buiten dit alles krijgt een vrijwilligers vooral een geweldig dag met pure sportbeleving en veel waardering van de deelnemers. Het is de loper voor wie je het doet. Het is de zwoeger die vooruit geschreeuwd moet worden en die door jouw aangereikte sportdrank hard nodig heeft. Die loopt voor de medaille die door jou wordt omgehangen. En die loopt op een verkeersvrij parcours omdat jij de auto’s tegenhoudt.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij dit evenement? Meld je dan snel aan door het Contactformulier in te vullen. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen.